top of page
  • Foto van schrijverBestuur Vrederust

Algemene Ledenvergadering 2020 uitgesteld

Bijgewerkt op: 4 okt. 2020

N.a.v. de nieuwe coronamaatregelen afgekondigd door het kabinet op 29 september jl. zal de Algemene Ledenvergadering die gepland stond op 15 oktober tot nader order worden uitgesteld.


In eerdere berichtgeving werd al vermeld dat dit jaar de ledenvergadering vanwege de toen geldende coronamaatregelen in aangepaste vorm zou plaatsvinden. Met de nieuwe strengere regels afgekondigd is het ook niet in deze vorm mogelijk de Algemene Ledenvergadering te houden.


Mede afhankelijk van komende nieuwe maatregelen zal het bestuur spoedig een besluit nemen over het plaatsvinden van de Algemene Ledenvergadering. De leden worden hier dan vanzelfsprekend weer over geïnformeerd.


De agenda van de Algemene Ledenvergadering vind je alvast hier.85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eénmalige contributieverlaging

Alle huidige leden ontvangen een korting van €50 op de contributie van volgend seizoen. Dat houdt in dat volgend seizoen voor bestaande leden de contributie eenmalig €85 bedraagt i.p.v. €135 per jaar.

Algemene Ledenvergadering in aangepaste vorm.

De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar in aangepaste vorm plaatsvinden en wordt gehouden op donderdag 15 oktober om 20.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen is er in het clubhuis ruimte voor een bep

Comments


bottom of page