• Bestuur Vrederust

Algemene Ledenvergadering 2020 uitgesteld

Bijgewerkt: okt 4

N.a.v. de nieuwe coronamaatregelen afgekondigd door het kabinet op 29 september jl. zal de Algemene Ledenvergadering die gepland stond op 15 oktober tot nader order worden uitgesteld.

In eerdere berichtgeving werd al vermeld dat dit jaar de ledenvergadering vanwege de toen geldende coronamaatregelen in aangepaste vorm zou plaatsvinden. Met de nieuwe strengere regels afgekondigd is het ook niet in deze vorm mogelijk de Algemene Ledenvergadering te houden.

Mede afhankelijk van komende nieuwe maatregelen zal het bestuur spoedig een besluit nemen over het plaatsvinden van de Algemene Ledenvergadering. De leden worden hier dan vanzelfsprekend weer over geïnformeerd.

De agenda van de Algemene Ledenvergadering vind je alvast hier.

59 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Invloed Corona op de vereniging