• Bestuur Vrederust

Dit jaar geen ledenvergadering, kerstbingo en nieuwjaarsreceptie

Het zal geen verrassing zijn, maar wegens de huidige coronamaatregelen gaat de algemene ledenvergadering dit jaar niet door en kan de traditionele kerstbingo helaas ook niet plaatsvinden. Ook moeten we een streep zetten door de nieuwjaarsreceptie 2021. Uiteraard vinden we dit allemaal ontzettend jammer, maar we kunnen niet anders vanwege de coronasituatie.

De ledenvergadering zal schriftelijk worden afgedaan en binnenkort zullen alle leden hierover bericht ontvangen.

Verder moeten we afwachten en hopelijk kunnen we zo snel mogelijk weer gaan voetballen. We houden berichtgeving m.b.t. de maatregelen nauwlettend in de gaten. Vooralsnog heeft de KNVB het plan vanaf half januari de competitie weer te laten starten. Laten we het hopen!

80 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Invloed Corona op de vereniging